Werkwijze

Bij goed debiteurenbeheer is de juiste voorbereiding belangrijk. Onze klanten ondersteunen bij het beheer van hun schulden is een van de belangrijkste bezigheden van Deminimis. Wij zetten ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Invorderen (MVI). Iedereen moet ontvangen waar hij of zij recht op heeft, mits het maatschappelijk verantwoord is. Doordat Deminimis oog heeft voor de mens, wordt kostenstapeling voorkomen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat schuldenaren weer meedraaien in de maatschappij en er uiteindelijk minder kosten worden gemaakt. 

Door middel van het meebewegen in het huidige proces van incasseren willen we het hoogste rendement behalen, waarbij de kosten beperkt blijven en daarmee ook het positieve imago van het bedrijf. We kijken daarbij naar uw huidige processen en de mogelijke risico’s. Bij alles wat we voor u doen, kunt u van ons professionele, kritische en eerlijke feedback verwachten. Feedback om u en uw bedrijf vooruit te helpen en nog meer op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten sneller betalen, uw cashflow beduidend verbeterd en klanten loyaal blijven aan uw bedrijf.  Op deze manier bespaart u meer geld wat u dan kunt investeren in uw bedrijf.

 

 

 

Factoring 

Factoring is een alternatieve financieringsmethode voor bedrijven. Als ondernemer heeft u ongetwijfeld te maken gehad met klanten die uw rekening nog niet betaald hebben terwijl de dienst of het product al weken geleden geleverd is.  Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet langer wilt wachten op de betaaltermijnen van uw klant of opdrachtgever. In dat geval is factoring een alternatieve financieringsmethode voor ondernemers. Met het verkopen van uw openstaande facturen aan een factoring bedrijf zorgt u ervoor dat binnen 24 uur het bedrag op uw rekening staat, ongeacht de betalingstermijn. Op deze manier wordt uw cashflow sneller verbeterd. 

 

Afbeelding 1

 

Voordelen van Factoring 

  • Niet meer wachten op uw geld 
  • simpel en helder 
  • geen omkijken meer naar uw debiteurenbeheer

Insert afbeelding