Bij goed debiteurenbeheer is de juiste voorbereiding belangrijk. Onze klanten ondersteunen bij het beheer van hun schulden is een van de belangrijkste bezigheden van Deminimis. Wij zetten ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Invorderen (MVI). Iedereen moet ontvangen waar hij of zij recht op heeft, mits het maatschappelijk verantwoord is. Doordat Deminimis oog heeft voor de mens, wordt kostenstapeling voorkomen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat schuldenaren weer meedraaien in de maatschappij en er uiteindelijk minder kosten worden gemaakt. 

Door middel van het meebewegen in het huidige proces van incasseren willen we het hoogste rendement behalen, waarbij de kosten beperkt blijven en daarmee ook het positieve imago van het bedrijf. We kijken daarbij naar uw huidige processen en de mogelijke risico’s. Bij alles wat we voor u doen, kunt u van ons professionele, kritische en eerlijke feedback verwachten. Feedback om u en uw bedrijf vooruit te helpen en nog meer op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten sneller betalen, uw cashflow beduidend verbeterd en klanten loyaal blijven aan uw bedrijf.  Op deze manier bespaart u meer geld wat u dan kunt investeren in uw bedrijf. 

Onze manier van werken kenmerkt zich door mensgericht en diplomatiek te werk te gaan. De relatie tussen bedrijf en klant is uitermate waardevol en kwetsbaar, zeker wanneer het gaat om onderwerpen inzake openstaande facturen. Via Deminimis kunt u erop vertrouwen dat uw klanten in goede, discrete en professionele handen zijn. Onze professionele, maar persoonlijke aanpak wordt met veel zorg en aandacht uitgevoerd.

Checklist